Taxi Koopmans gaat verder onder de vleugels van Personenvervoer Kort

Mercedes-Benz E-klasse
VOF Taxi Koopmans uit Jubbega is in 1931 door Wietse Koopmans sr. opgericht als taxi- en touringcarbedrijf. Anno 2024 staat de 3e generatie aan het roer: Piet, Arie en Wietze Koopmans. Per 1 april van dit jaar komt daar echter een einde aan. Personenvervoer Kort uit Oosterwolde neemt het bedrijf over. Piet, Arie, Wietze en hun negen personeelsleden gaan allemaal mee. Wietze zal voortaan de planning vanuit Oosterwolde gaan doen, de auto’s blijven als vanouds bij de chauffeurs thuis gestationeerd staan.
VW Caddy
Taxi Koopmans over hun beweegredenen om te verkopen: “Geen opvolging, en onzekerheid omtrent een deel van de contracten zijn de voornaamste redenen voor deze stap. Ook de afnemende verdiensten en steeds strengere wet- en regelgeving spelen een rol.”
Mercedes-Benz C-klasse
Taxi Koopmans is vooral actief in gemeente Heerenveen, vanuit haar vestiging in het in die gemeente gelegen Jubbega. Dat ze in die regio erg geliefd zijn blijkt wel uit het feit dat de ‘mienskip’ in verzet kwam toen Koopmans het WMO vervoer verloor, en met succes!
Mercedes-Benz E-klasse
Piet, Arie, Wietze en alle personeelsleden: gefeliciteerd met deze stap!
Rover onbekend/overig
Alle foto’s uit dit artikel zijn archiefbeelden, het wagenpark van Taxi Koopmans is uiteraard geheel up to date!
Mercedes-Benz E-klasse
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz B-klasse
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Sprinter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *