In Memoriam: Ad van Koeveringe

Peterbilt 379
Truckracelegende Ad van Koeveringe is overleden. Dit meldde zijn zoon Rian op social media: “Lieve papa!
Afgelopen donderdag kregen wij het vreselijke telefoontje waar ik altijd zo bang voor was, Rian je vader is overleden.😢 Al 18 jaar was jij heel ver weg maar toch ook zo dichtbij, een paar keer per week FaceTime en bellen deden we altijd. Nu zal je nooit meer bellen en mijn hart huilt. Had je zo graag nog een keer een knuffel gegeven!❤️Maar dat gaat helaas niet meer. Je bent voor altijd in mijn hart en zal jou nooit vergeten. Rust zacht lieve papa! Je bent mijn wereld!❤️😢”

Scania T144
Ad had een grote rol in de pioniersjaren het truckracen, waar hij in de jaren ’80 keer op keer opzien baarde met bijzondere creaties, zowel voor op het circuit als voor op de weg. Hij zal gemist worden. We wensen een ieder die Ad van Koeveringe lief had heel veel sterkte toe.
Scania T143
Met dank aan Jaco Terlouw en Marco Havers voor het aanvullend beeldmateriaal.
Scania T143
Scania T142
Scania eigenbouwScania eigenbouwDAF overig/onbekendFord Ome WoutPeterbilt 379Peterbilt 379

One Response

  1. Klaas 30 januari 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *