Baas hengel: zware Erkin kraan op DAF CF voor Logicx


De tweede Erkin World Power ER 122.000 L4 & 420C Rotator zware wrecker is afgeleverd in Nederland. (De eerste is bij BRL in dienst)

Een aflevering die de boeken in gaat als wel zeer bijzonder. Het samenstellen van deze truck en de uiteindelijke opdracht is gerealiseerd door Gert en Ton Kooijman van Kooijman Berging uit Vianen en Peter Boudewijn van TB Tilburg -Bastianen Truck en Trailer Service Vianen.

Het was de wens van oud oprichter Arie Kooijman om voor de zwaar uitgevoerde Erkin World Power ER 122.000 L4 & 420C Rotator te kiezen.
Vanaf het eerste moment dat hij de Erkin Rotator zag zei hij… Deze moet het worden! Die wens is uiteindelijk door Gert en Ton Kooijman ingewilligd. Helaas mag Arie Kooijman de aflevering van deze machtige truck zelf niet meer meemaken omdat hij na een kort ziekbed onlangs is overleden.

Kort na het bestellen van het chassis bij TB is de firma Kooiman overgenomen door Logicx Berging BV uit Apeldoorn. Zij zullen vanuit de vestiging Vianen en Vuren de transport en bergings activiteiten verder voortzetten. Het verdere traject is door Hans Palmen van Logicx Berging op uiterst profesionele wijze opgepakt en afgehandeld.

Op 9 februari 2024 was het dan eindelijk zover. De overdracht vond plaats bij TB Trucks & Trailerservice in Roosendaal. Anne Hulscher betuigt grote dank aan alle medewerkers van de afdeling nieuwbouw en afleveringen voor de soepele afhandeling. Op de Vestiging Logicx Vianen is de uiteindelijke overhandiging gedaan een een betrokken en een zeer trotse chauffeur Martijn Nagel. Martijn en natuurlijk alle collega’s van Logicx Vianen worden door Anne veilige kilometers en heel veel mooie Bergingsklussen toe met deze machtige machine toegewenst, iets waar ik me uiteraard volledig bij aansluit.

Deze truck is tot stand gekomen met :
Gert en Ton Kooijman Kooijman Berging
Erkin World Power Kemal Erkin en Team
Peter Boudewijn
TB Truck en Trailerservice
Voltallige afleverteam van TB
Directie Logicx BV
Hans Palmen Logicx Berging
Scholten Sign signing & Reclame
Anne Hulscher Recoverytrucks & Parts

Deze aflevering is opgedragen ter nagedachtenis aan oprichter Arie Kooijman.

Gebaseerd op informatie van Anne Hulscher, foto’s Rob Dragt.


De voorganger.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *