Historische Optocht Ned Vereniging van Reinigingsdiensten Amsterdam 2007

DAF overig/onbekend
In 2007 vierde de NVRD, de Nederlandse Vereniging voor Afval en Reinigingsmangament, haar 100-jarig jubileum. In het kader daarvan werden een aantal historische optochten georganiseerd. Na een tip van Wim van Loon (bekend van de Transmobiel) bezocht ik op Nationale Afval- en Recyclindag, 22 september 2007, het evenement in Amsterdam. Helaas was er geen parkeerplaats te vinden (de onthulling van het standbeeld voor vuilnismannen trok de nodige aandacht) dus met mijn auto met alarmlichten aan ben ik snel een rondje over het terrein gerend, met onderstaande foto’s als resultaat. Bergmann onbekend/overigDAF overig/onbekendOnbekend aanhangwagenDAF overig/onbekendMercedes-Benz overig/onbekendBedford TKFord Taunus TransitFord A-serieBedford TKDAF overig/onbekend

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *