De BMC Tuğra van binnen bekeken – Frank Klijn

Frank Klijn: “Op 22 februari 2024 is deze BMC binnengekomen bij Kleyn. Altijd leuk om zo’n exoot te zien in het echt en om er mee te rijden. Wat rijden aangaat: het rijd (voor mij) onverwacht goed. Qua binnenkant is het een hoop hard plastic en grijstinten maar zeker niet slecht. Alle voorzieningen die een chauffeur zich wenst zijn gewoon aanwezig. Behalve een koelkast dan in deze uitvoering. Ik hebt me laten vertellen door een collega dat je Tugra uitspreekt als Toera wat zoveel betekent als met goedkeuring van de koning/zeer belangrijk.”

Zoals altijd met artikelen van Frank: zowel hij als ik worden hier niet extra voor betaald door onze werkgever Kleyn, maar dit artikel is wel in de tijd van en met apparatuur van Kleyn gemaakt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *