Anne de Boer bij Open Bedrijvendag Súdwest-Fryslân

Zaterdag 9 maart 2024, een zon overgoten dag. Na vijf lange maanden van regen konden we er eindelijk weer eens lekker opuit. Volgens de agenda zou er een “Open Bedrijvendag Súdwest-Fryslân” plaatsvinden waaraan zo’n 60 bedrijven zouden meedoen. Ikzelf (Anne de Boer, red.) had dus, hoe kon het ook anders, de keuze gemaakt om te gaan kijken bij transport en logistiek om zodoende te ontdekken wat er allemaal achter de schermen gebeurt. En dat was meer dan ik ooit had verwacht. In verband met de ruimte en de leesbaarheid zal ik het kort houden. Het ging hier voornamelijk over warehouse, opslaan van goederen, distributie, organiseren, plannen enz. Duidelijk werd dat de telefoon nauwelijks meer gebruikt word. Op kantoor komt tegenwoordig bijna alles digitaal binnen. Met de vrachtwagenchauffeur kan men via de boordcomputer communiceren. Via track en trace weet men precies waar iedereen zich bevind. Binnen en in het magazijn mocht er in verband met de privacy van de klanten niet gefotografeerd worden. Omdat men een continubedrijf is werd er ook op het buitenterrein nog gewerkt. Ondanks alles en een tegenwerkende zon heb ik toch nog een paar plaatjes kunnen maken.


Anne de Boer.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *