Wietze Koopmans bij OCV Lenterit 2024

Op zaterdag 30 maart 2024 werd de OCV lenterit georganiseerd. Wietze maakte een aantal foto’s voor deze website. Het commentaar laat ik deze keer van deelnemer Ad Verkaik komen: “Vandaag met 160 trucks de OCV lenterit gereden met de start bij het bedrijf Kattenberg Verhuizers in Nunspeet en het eindpunt bij Van De Brug transport in Putten!
Vele meerijders gesproken en ze vonden het een prachtrit en heel goed verzorgd met zowel de ontvangst bij Kattenberg- de Appeltjesstop en bij Van De Brug en de catering daar met heerlijke soep en een echt broodje bal (en wat voor een bal!)
Wim van den Brink Gert Kattenberg en Wim de Besten en alle anderen super bedankt voor deze mooie dag”

3 Comments

  1. Danny 20 april 2024 Reply
    • Alex Miedema 20 april 2024 Reply
  2. Danny 20 april 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *