GINAF van Belgische maïstruck tot Surinaamse houtblokkenwagen

GINAF Maistruck
In 2019 postte Mick Jaguar de GINAF M3335-S maistruck met Joskin silagebak van Loonwerken Mercy bvba uit Sint-Laureins op truckfan. Twahier Rostamkhan: “Zo reed die. Hier komt het in de houtblokken transport. Ik heb het net naar huis gereden, de schot achter de cabine is vandaag afgerond erop. Het is nu van een familie lid van mij, dus ga ik het vaker te zien en misschien ook te rijden krijgen. Het rijd erg lekker, maar niets verslaat het plezier om de truck in Nederland te rijden.

Update 5 mei 2024:
Marien van den Berg: “Vlgs mij is het deze; stond in sept te koop bij frawa nieuwerbrug aan den rijn. Heb zelf toen nog vastgelegd🤠 Is gelijk de enige foto die ik heb v die truck.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *