Niebert-Bolsward-Niebert met de VVVNN – Tjitske en Pier

Op 20 april 2024 organiseerde de VVVNN, de Veteranen Vrachtwagen Vereniging Noord Nederland, een rit van het chauffeursrestaurant in Niebert naar het chauffeursrestaurant in Bolsward, en via een andere minstens zo mooie route weer terug. Zelf kon ik er niet bij zijn, gelukkig waren Tjitske van Lievenoogen en Pier van Solkema zo lief hun foto’s te sturen, zodat ik én jij als trouw lezer van mijn site toch van al dat moois kunnen genieten.


Hier boven de foto’s van Pier, vanaf nu gaan we verder met Tjitske haar foto’s, diein een (gelukkig schone) dixi een geschikte plek vond om tijdens het wachten op de oldtimers en de trucks die ze mee hadden te schuilen voor regen en wind.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *