Nieuwe DAFs en Scania voor Walet – Erwin Visser

Erwin Visser: “Het was alweer een poosje geleden dat ik bij Walet geweest was. Maar vorige week kreeg ik een berichtje van Jordy dat er een nieuwe auto was. Ik was wat laat maar toen ik aankwam bleek het om een nieuwe Scania 460S Super te gaan.
Tevens stond er ook een nieuwe Daf Xf480 6×2 met haakarm installatie. En een recent aangeschafte Daf 480 fan in de Rova kleuren. Dit zijn 3 van de nog 5 komende auto’s waarvan er nog 2 in opbouw staan. De bedoeling is als ze allemaal klaar zijn samen op de foto te gaan en de auto’s goed nat te maken en betere plaatjes te maken. Het is momenteel knap druk met nieuwe auto’s in de regio en de tijd gaat wel een puntje worden. Maar we blijven ons best doen om alles op de foto te krijgen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *