Martin Vonk bij Kipper Event 2024


Vandaag (8 juni 2024) en gisteren werd voor de tweede keer het Kipper Event georganiseerd door BIGtruck en BouwmachineWeb, als heel leuk en interessant alternatief in de jaren dat er geen TKD is. Waar de focus bij de TKD vooral op de ‘echte’ bouwmachines is, is het bij het Kipper Event vooral het transportmaterieel wat in de spotlight staat. Op het SOMA terrein in Harderwijk waren 130 trucks en bijna 40 stuks getrokken materieel te bewonderen. Deels dicht op elkaar op het beursgedeelte, deels zelf te ervaren in de testbaan. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn, gelukkig was Martin Vonk er wél, hij mocht vrijdag nog voor opening van het evenement foto’s maken. Dat er geen mensen op de foto’s staan komt dus niet door een gebrek aan bezoekers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *