[video] Danmark-Fryslân trip 2024

Peter de Boer tipte me over een 19-tal oude Deense vrachtwagens in Fryslân. Donderdag waren ze in Oosterwolde, vrijdag in Lauwersoog (ok, dat is stiekem Groningen, maar Fryslân is grootaandeelhouder van de haven) en zaterdag bij De Vries in Bitgum. Reinder Meijer keek in Lauwersoog, de bovenste foto’s komen van hem. Ik keek zelf bij de door Piet de Vries, Sjoerd de Vries, Geart Dijkstra, Brant Visser en Jannes Betten georganiseerde tocht in Bitgum.

Vanaf hier mijn eigen beelden.Deze bezoeker kwam in stijl even kijken!


PKA aanhangwagen in restauratie.


Hey die foto ken ik!


In de jaren ’90 zette ik mijn fiets soms per ongeluk op deze plek op de foto. De laatste twee decennia komen met volle overtuiging mijn personenwagens met prachtige decors op deze plek op de foto.


Er leuk dit, 19 Deense trucks die ik nog nooit in het echt had gezien en misschien ook nooit meer zie. Heel er blij mee, ontzettend bedankt voor de tip Peter! Weet jij ook een leuk evenement waarvan je denkt dat het mij interesseert? Gewoon me een bericht sturen, beter te vaak getipt dan te weinig!

One Response

  1. Paul Boomsma 12 juni 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *