De Renault T van Zandbergen High & Heavy bij Kleyn Trucks

Renault Magnum 2nd gen
Iedere dag komt Zandbergen wel een aantal mooie voertuigen afleveren bij de Kleyn Group. Maar ik ben er zelf niet iedere dag, dus de Renault T had ik nog niet op de foto. Tot 24 mei, toen kwam hij mooie spulletjes brengen terwijl ik me aan het klaarmaken was om weer naar huis. Het toeval wil dat hij tegelijk met nóg een mooie Renault het terrein op kwam. Dit is niet de eerste Renault van Zandbergen, in het verleden was er ook al een Magnum, zoals je hier boven kunt zien. Cees, wanneer koop je een Iveco? Ik wil zo graag een ‘zevenmerker’ blog maken. 😉
Renault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *