Met de Carbage Run door de Alpen


Als ik dit artikel schrijf, op 30 juni 2024 ben ik net thuis van een prachtige reis door Europa en zijn veel Carbage Runners onderweg van hun zomerrun van dit jaar. Waar ik in 8 dagen door 9 landen ging, ging deze club mensen met ‘goedkope versierde auto’s’ maar liefst voor 15 landen in een week! Ik was met mijn zebra op reis, maar ik ben niet de enige die met een Zebra reist. Met vijf mensen hebben we een ‘lotgenoten’ clubje en noemen we onszelf de zebra’s (want we zijn geen rare paarden, we zijn hele normale zebra’s!), baardige DJ Peter van Embden is één van de mensen die dat ook is. Hij deed, zoals heel vaak, mee, en via de zebra app hebben we dagelijks contact. We wisten dus van elkaar dat we elk een reis maakten. Op woensdagochtend 26 juni deelden we onze routes bij elkaar en verrek, we zaten die dag deels in dezelfde landen: Italië, Oostenrijk en Slovenië. Ik maakte de afspraak om zodra ik de eerste carbage runner zag, mijn locatie te delen. Dat was zodra ik van de snelweg af ging in het uiterste noorden van Italië. Terwijl ik lastige paden aan de Italiaanse kant bedwong en daar heel wat runners al tegen kwam, zaten Peter en piraat Martijn, waar hij de rit mee doet, lekker te eten. Tegen de tijd dat ik in Oostenrijk even een stop inlaste om uit te rusten bij een tankstation die ook Steyr dealer is, bleken Peter en Martijn (en Robert plus vrouw, die ze óók toevallig tegen kwamen) het eten op te hebben en daadwerkelijk toevallig langs me te rijden. Natuurlijk een uitstekende gelegenheid om even wat handen te schudden, stickers uit te wisselen en bij te praten. Geweldig dat het zo kon. Natuurlijk maar een klein deel van de runners die ik tegen kwam op de foto kunnen zetten, maar de foto’s die ik heb kunnen maken ben ik tevreden over. Wat een decors!!! Mijn reisverslag van de hele dag kun je vanaf 15 juli hier vinden in mijn nieuwe ‘zebra op reis’ artikelreeks.


No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *