De levens van de BV-HT-77

Volvo VNDe Volvo VN met kenteken BV-HT-77 is en was van Van den Bosch uit Erp, maar in 2014 zat er een speciaal ‘proud to be 50’ wrap over deze wagenparknummer 1000 in verband met het 50-jarig bestaan van het bedrijf. Volvo VN

Edit: Arjan van der Sangen wees me er op dat hij tegenwoordig van GVT is, ik heb hem nota bene zelf meerdere keren op de foto gezet in die kleuren…
Volvo VNVolvo VNVolvo VN

Update: in 2021 verkocht de familie Versteijnen GVT aan ID Logistics. De VN ging niet mee, maar ging naar BTT, een bedrijf wat nog wél van familie Versteijnen is. Zo stond de truck er bij op het MegaTrucksFestival 2023. Excuses voor de mensen in beeld, maar ik vermoed dat die daar nu nog steeds hun zelfgesmeerde bammetjes op staan te eten.
Volvo VN

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *