Truckspotter van de maand: Martijn Manrho


Het thema van deze truckspotmaand is Limburg. Welke Limburger dan truckspotter van de maand moest worden, was voor mij geen moeilijke keus. Nadat hij al eens medewerker van de maand was, is Martijn Manrho nu truckspotter van de maand.
DAF 2500
Martijn ken ik al jaren, ik denk dat we elkaar een jaar of 15 terug voor het eerst digitaal ontmoetten op fok.nl, waar we destijds beide graag aan het nachtbaggeren waren. Later gingen we elkaar volgen op twitter. Martijn was een treinenspotter. Maar in juli 2017 stuurde hij me een foto van een DAF 2500 voor een levens van blog. Normaal zeg ik dan “Dank je wel, ik maak er een blog van”. Maar niet bij Martijn. Ik wist dat hij bij fok ook blogger was, en omdat hij qua karakter belachelijk veel op mij lijkt, stuurde ik hem een inlog van een eigen account op de blog en mocht hij er zelf wat van maken. Met de betreffende levens van blog hielp ik nog een handje, maar de allereerste ‘Martijn ziet ze rijden’ werd op dezelfde dag ook nog gemaakt. Sinds die tijd is Martijn truckspotter. En hij wordt steeds beter! In deze blog een bloemlezing van een aantal van zijn foto’s zoals die op truckfan.nl te vinden zijn. Op het moment van schijven zijn dat er al weer 1.401.Scania 141Scania 141.Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken).DAF XF105DAF XF105.Scania R450Scania R450.Ford Cargo TurkijeFord Cargo Turkije.Scania R520Scania R520.Unimog U20Unimog U20.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen.Scania R500Scania R500.Scania R560Scania R560.Iveco StralisIveco Stralis.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Scania R450Scania R450.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2.DAF XF105DAF XF105.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.DAF XTDAF XT.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *