AB Texel neemt belang in Combex

Scania R620Twee bedrijven die de afgelopen jaren regelmatig de blog hebben gehaald met hun overnames, staan nu samen in het nieuws: beton- en steen-vervoerder Combex wordt per 1 mei 2019 voor een aanmerkelijk deel van AB Texel. Een opvallende stap, de overnames van AB tot nu toe waren vooral van transportbedrijven die zich op de agrarische sector richtten. Combex Bouwlogistiek nam eerder Van der Veen Sumar en E. van der Veen uit Burgum over. De medewerkers van Combex zijn vanavond ingelicht. Combex zal haar activiteiten als een zelfstandige onderneming blijven uitoefenen en samen met AB de krachten en kennis bundelen om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren.
DAF XF Euro 6
Combex is gespecialiseerd in het ruwbouw beton- en bouwmaterialenvervoer en exceptioneel transport. Met zo’n 120 eigen trekkende eenheden, 35 vaste charters en een groot vervoersnetwerk, behoort COMBEX tot één van de grotere logistieke dienstverleners in deze sector.
Scania G450
AB Texel Group is specialist in food en agri transport. “We willen ons blijven ontwikkelen als volwaardige logistiek dienstverlener. En zetten nu de stap om actief te worden in een andere belangrijke pijler van de Nederlandse economie. Combex is een belangrijke partij in de bouwketen en realiseert zijn ambitie op dezelfde wijze als AB Texel Group; door het leveren van goede kwaliteit en het opbouwen van een duurzame relatie met de klant!”, aldus Dennis Wetenkamp, algemeen directeur AB Texel Group.
MAN TGS 2nd gen
Marco Winder, algemeen directeur bij Combex Bouwlogistiek: “Voor Combex is dit een logische vervolgstap in het verder ontwikkelen van onze organisatie en door te groeien als ambitieuze en vooruitstrevende logistiek dienstverlener in onze sector. In AB Texel Group zien wij een gezonde en sterke partner waarmee wij onze organisatie toekomstbestendig kunnen inrichten en waarmee wij continuïteit en uitstekende dienstverlening voor onze relaties kunnen waarborgen.”DAF XF105

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *