Truckspotter van de maand: Wim van den Brink

Over de truckspotter bij het thema Flevoland hoefde ik niet lang na te denken: Wim van den Brink! Wim ken ik al jaren, 13 jaar geleden reed ik al met hem mee naar het truckfestival bij Walibi. Eerst verliep het contact via de diverse phpBB fora, tegenwoordig via facebook, en post Wim ook op truckfan.nl. Sinds deze maand is Wim niet alleen spotter, maar rijdt hij zelf ook in een zeer spotwaardige truck, de Scania G van De Haan, die al eerder op deze blog voorbij kwam. Alle foto’s van deze blog zijn uiteraard door Wim gemaakt, uitgezonderd het coverbeeld, wat Erwin Visser heeft gemaakt. Wim is onlangs overigens uit Flevoland verhuisd. Maar: je kunt Wim wel uit Flevoland halen, maar kun je Flevoland ook uit Wim halen?
Scania P230Scania P230.
Renault T-serieRenault T-serie.
Mercedes-Benz ActrosMercedes-Benz Actros.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.
Renault KeraxRenault Kerax.Volvo N88Volvo N88.
MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.
Scania R620Scania R620.
Scania 110Scania 110.
Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.
Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Scania S650TScania S650T.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.Scania R520Scania R520.Scania R450Scania R450.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *