Prachtige oldskool FH voor Bouke de Haan

Volvo FH 4th genHalf maart heeft Volvo-dealer M.S. de Vries deze prachtige oldskool Volvo FH500 aan Bouke de Haan uit Minnertsga afgeleverd. Bouke rijdt in de kleuren en planning van zijn dorpsgenoot, Vrieswijk. De dikke 6×2 is uitgerust met een VDL haakarm en GS Meppel aanhangwagen. Toen ik toch in Minnertsga was voor de Koningsdag-oldtimerdei nam ik van de gelegenheid gebruik om ook even deze truck te bekijken. Er is maar één commentaar mogelijk volgens mij: WOW! Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genGS Meppel aanhangwagenVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genGS Meppel aanhangwagen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *