De levens van de 12-BHR-3

DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6
[English below!] Onlangs konden jullie al lezen over de levens van de 51-BGP-1, een DAF XF Euro 6 die bij Elgersma vandaan via Kleyn Trucks naar W. van Weverwijk is gegaan. Er zijn nog twee Euro 6 XF’s bij Elgersma vandaan bij Kleyn terecht gekomen. Eén daarvan, de 12-BHR-3 hebben we zelf gehouden.

Recently, you could read all about the lives of the 51-BGP-1, a DAF XF Euro 6, ex Elgersma, sold by Kleyn Trucks to W. van Weverwijk. Two other ex-Elgersma DAF XF’s also came to Kleyn. One of them, the 12-BHR-3, we kept ourselves.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 459 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *