[video] Faun-Priestman overslagmachine aan den IJssel


Al jaren rijd ik kwijlend over de IJsselbrug in de snelweg bij Zwolle. Daar vlak naast is namelijk een prachtige Faun onderwagen met Priestman overslagkraan te zien. Afgelopen zaterdag, onderweg naar de open dag van Jan Bakker, was er dan eindelijk eens de mogelijkhied hem eens van dichterbij te bekijken. Faun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigSennebogen 835 MOp dezelfde loswal staat ook deze ‘iets’ modernere Sennebogen 835 E.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *