[video] de Colani van Media Markt


Onlangs bezocht ik Technik Museum Speyer weer eens. De vlog die ik daar opnam komt binnenkort online. Tot mijn grote vreugde waren er ook enkele nieuwe interessante voertuigen opgenomen in de expositie, zoals bijvoorbeeld deze Colani truck van Media Markt. Over Colani heb ik al vaker geblogd, dus ik neem aan dat die eigenlijk geen verdere introductie meer nodig heeft. Gaan we dus meteen maar door met de foto’s! Colani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruck

Update september 2020: de stickers zijn er af, de trailer staat op de parkeerplaats onder een laag mos en de trekker heeft in het museum de plek van een Chinese truck ingenomen.
Colani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruck

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *