[video] Brinky in Barneveld


Gisteren was ik voor een bespreking op de Veluwe. Daarover heel binnenkort meer! Na die bespreking ben ik even in en om Barneveld gaan filmen en fotograferen. Net toen ik op een plekje vlak buiten de Harselaar weer in de auto gestapt was, kwam Wim van den Brink me in ‘zijn’ prachtige Scania G280 NGS van G.L. de Haan uit Nijkerk voorbij. Deze had ik al vaker onderweg gespot en heeft hier ook al eens op de blog gestaan, maar ik had hem nog nooit met eigen ogen van dichtbij kunnen bewonderen. Gelukkig ging al na enkele tientallen meters in de achtervolging de spoorbomen dicht, wat de eerste foto’s opleverde. Wim ‘Brinky’ zijn messenger-bericht onthulde de volgende locatie, zodat ik wist dat de achtervolging verder inzetten nut had, met deze beelden als gevolg. Scania G280Scania G280Scania G280Scania G280Scania G280Scania G280Scania G280Scania G280

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *