De levens van de BG-VR-78

Scania T124
Lex Meeder kennen we (onder andere) omdat hij samen met zijn broer Rik het boek ‘Trucks met meerdere levens‘ heeft geschreven. In dat kader stuurde hij me de volgende tip, compleet met op truckfan door hem zelf geplaatste foto’s, de Scania T124 met kenteken BG-VR-78: “Waarom de typebordjes zijn gewisseld weet ik niet. De eerste eigenaar was Bakker in Ridderkerk die charterde voor de VTG, zij zijn in januari 1999 met deze auto de weg opgegaan. Daarna is de auto in maart 2006 naar Van Hamburg cleaning in Spijkenisse overgegaan waar de Scania voor een vacuüm tankoplegger is gezet ter vervanging van de oude T112.”
Scania T124
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 483 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *