[video] Een F16 in het WTC parkeren: Bremer doet het!


Na boten en auto’s was het gisteren tijd om een vliegtuig de WTC Expo hallen in Leeuwarden in te rijden. De vliegtuig-in-wtc-grapjes zal ik maar achterwege laten. Alwin Bremer tipte me dat defensie daar zondagochtend een F16 zou brengen en dat hun bedrijf, Bremer Burum, die met twee kranen zou mogen hijsen. Voor de poort heb ik mooie beelden kunnen schieten, van de daadwerkelijke hijs kon ik helaas geen beelden maken. Een helm dragen was verplicht in de hallen. Mijn eigen helm lag in de Saab, die mijn vrouw mee had naar Utrecht, en andermans hel dragen ben ik geen liefhebber van. Wie de F16 met eigen ogen wil bekijken, dat kan bij “Skills the finals” op 4 5 en 6 maart. Of als je ze bewegend en met geluidseffecten wilt zien, ga bij Titan in Jelsum of op de spottersbult bij Marssum staan. Alwin, bedankt voor de tip!

Onbekend opleggerScania R500DAF 95XFScania R500Scania R450Subaru ImprezaVolvo FH 4th genBroshuis opleggerScania R450Scania R500Volvo FH 4th genBroshuis opleggerVolvo FH 4th genBroshuis opleggerScania R450Volvo FH 4th genDAF 95XFVolvo FH 4th genOnbekend opleggerAls je er dan toch bent… meteen even bij de andere trucks die dit evenement opbouwen kijken. Volvo FH 3rd genVolvo FMX 2nd genVolvo FM 2nd gen
Alwin had wel een helm bij zich voor het perfecte plaatje:

2 Comments

  1. Pier van der Meer 5 maart 2020 Reply
    • Alex Miedema 5 maart 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *