Citroën HY’s op Citromobile 2007

Citroën HYBij Citromobile 2007 heb ik flink wat foto’s gemaakt. Het eerste evenement waar je met je eigen oldtimer bent blijft toch speciaal. Maar deze blog gaat niet over de Citroën Visa die ik toen had. Deze gaat over de Citroën HY. De liefhebbers van dit type klagen er tegenwoordig wel eens over dat ze allemaal verfoodtruckt worden, maar toen alles tot camper om werd gebouwd was het ook niet alles…. Lang leve de afwisseling! (En laat mensen lekker met hun eigen auto doen wat ze zelf willen.)Citroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HYCitroën HY

4 Comments

  1. Lucas Ensing 22 maart 2020 Reply
    • Alex Miedema 22 maart 2020 Reply
  2. Driesen 15 september 2022 Reply
    • Alex Miedema 16 september 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *