Opel GT Shooting Break op het TT-circuit


Op 30 september 2007 organiseerde de FEHAC een groot evenement op het TT-circuit, ‘Historie op Assen’. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds één van de leukste oldtimer meetings waar ik ben geweest. Ik mocht zelf destijds met mijn Citroën Visa ook tussen de oldtimer parkeren, maar dat is niet de auto waar we het in deze blog over gaan hebben. Nu hebben we het over een auto die op de stand van de Opel GT club stond.

Helaas weet ik niet veel van deze auto, wie me aan kan vullen nodig ik van harte uit in het reactieveld onder deze blogpost. Dit is een iets ruimere variant van de reguliere Opel GT. Waarschijnlijk door één van de tig Duitse ombouwers uit de jaren ’70 en ’80 aangepakt. Op 13 mei 1971 werd de auto nieuw naar Nederland gehaald en op kenteken gezet. De huidige eigenaar heeft hem op 11 september 2007 gekocht. Ten tijde van de foto’s had zij (of hij) hem dus nog geen drie weken! De APK is wel al sinds november 2010 verlopen…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *