Een Ierse ERF op Den Ruygen Hoek

ERF ECX
Valentijnsdag 2009. Veel mensen gaan dan met hun partner naar een exclusief restaurant. Nu kun je veel van het brugrestaurant over de A4 bij Schiphol zeggen, maar niet dat het exclusief is! Toch was ik er die dag. Op parkeerplaats Den Ruygen Hoek die daar bij ligt, spotte ik deze prachtige Ierse ERF ECX, het laatste model van voor het gerebadgde MAN’s werden. Eigenaar van de trekker was destijds (misschien nu nog steeds wel?) J.R. Tetley, de trailer komt uit de CFS-vloot. De truck werd aangedreven door een Cummins motor. Het was niet de enige ERF in de Tetley-vloot, in 2008 spotte ik op dezelfde plek al een nog ouder type van dit bedrijf. De eigen blogpost van die truck kun je hier vinden.
ERF ECXERF ECXERF ECXERF ECXERF ECXERF ECX

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *