Op bezoek bij Broekmans berging in Venlo

Jullie lazen het al: gisteren is mijn Subaru afgesleept.
Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4Toen we in de Mercedes-Benz Atego MP4 van De Driesprong bij Broekmans in Venlo het terrein op reden, viel mijn oog direct al op twee klassieke DAFs in de hoek. Nadat het zakelijke deel afgehandeld was, vroeg ik of ik wat foto’s mocht maken. Gelukkig geen enkel probleem! Zo kunnen we van de nood mooi een deugd maken.
DAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendDAF overig/onbekendMercedes-Benz AntosDAF LF45
Tot slot de ANWB /Logicx Toyota Yaris die we mee kregen als tijdelijke vervanger van de Subaru, slechts 5 kilometer op de teller.
Toyota Yaris

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *