Fryske primeur: de nieuwe Volvo reeks bij LVS in Leeuwarden te zien

Nog geen twee weken na de opening heeft LVS in Leeuwarden al een hele leuke primeur te pakken: het is de eerste Volvo dealer in Nederland (en wellicht daarbuiten?) waar de nieuwe Volvo reeks dit weekend te zien is. In verband met een behoorlijk druk weekend was ik er vanochtend heel vroeg, de FMiXer stond prachtig opgesteld, de FM en FH staan er als je dit leest ongetwijfeld ook beter bij. Ik heb ze zelf niet gezien, maar er moeten ook nog een nieuwe FH16 en een Amerikaanse Volvo truck aanwezig zijn.
Volvo FM 5th genVolvo FM 5th gen.
Volvo FH 5th genVolvo FH 5th gen.
Volvo FMX 3rd genVolvo FMX 3rd genVolvo FMX 3rd genVolvo FMX 3rd genVolvo FMX 3rd gen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *