De 8×8 en zijn vriendjes zijn nu officieel terug bij GINAF


De informatie die je hier als eerste al op de blog las bij het verhaal over de management buy-out van GINAF, is zojuist door de Veenendaalse truckfabrikant officieel naar buiten gebracht met deze afbeelding met het huidige standaard product-portfolio van voertuigen met Paccar motor en DAF CF cabine, de X6-serie. We zien dat de mining-trucks, de G6 en de C-serie er niet meer op staan. De G6 (met de DAF XF cabine) en C-serie (met Iveco cabine en techniek) zijn nog wel op klantverzoek leverbaar uiteraard. Dat is mede het mooie van een kleine fabrikant als GINAF: als het nog niet bestaat kunnen ze het voor je ontwikkelen en maken.

Maar veel interessanter is natuurlijk wat er wél op staat! De trucks met volledige aandrijving op de voorassen zijn terug! Lang leve de echte 8×8. Meer informatie vind je in het komende nummer van de Transmobiel, of je kunt natuurlijk zelf even contact met GINAF opnemen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *