[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Transportboek


Op diverse evenementen, inclusief zijn eigen Mack- en Speciaal Transportdag (er zijn al 40 edities geweest!), kun je Willem Kuiper tegen komen met zijn boekenstand. Als groot boekenliefhebber (dit artikel type ik in een kamer waar de wanden met met truckboeken gevulde boekenkasten bekleed zijn) ben ik uiteraard trouw bezoeker van die stand. Wel altijd op het laatst van de dag, anders loop ik de hele dag met vele kilo’s aan boeken te sjouwen. Ondanks dat we al meer dan een jaar geen evenementen hebben, en Transportboek dus flink wat omzet mis loopt, was Willem bereid om tóch een doos vol mooie prijzen te sturen, iets wat ik enorm waardeer! We kunnen nu misschien niet meer op de evenementen boeken kopen, maar wist je dat het via de Transportboek website nog wél gewoon kan?

De webshop is verdeeld in verschillende categorieën, de een nog beter gevuld dan de ander: Nederlandse boeken; Engelse boeken; Duitse boeken; Mack boeken; brandweer- kermis, circus- en busboeken; Mack modellen; Mack artikelen; diverse truckmodellen; Engelse tweedehands boeken in goede staat; Nederlandse tweedehands boeken in goede staat; Truckstar boeken en kalenders; Franse boeken en tijdschriften (inclusief Charge Utile). Omdat niet iedereen even handig is met online bestellen kan het ook via mail (info@transportboek.nl) of telefoon (0653380394).

Transportboek heeft maar liefst tien boeken ter beschikking gesteld. Dat zijn vijf stuks van Exceptioneel! Speciale Trucks door Rob Dragt, die al eens uitgebreid gereviewed is hier op de pagina. De andere vijf exemplaren zijn het boek ‘Transport encyclopedie voor kinderen’. Nu weet ik dat ik als encyclopedie verslaafd kind een uitzondering was, maar dit boek is leuk voor álle kinderen, maar ook voor volwassenen. Niet in de laatste plaats door de prachtige illustraties! Het gaat niet alleen maar over trucks, maar ook over transport over water, spoor en door de lucht. En ook andere voertuigen voor op en naast de weg worden niet vergeten, met ruime aandacht voor personenwagens, maar ook van Segway tot Leopard 2 kun je van alles hier in terug vinden.

De prijzen die Transportboek beschikbaar heeft gesteld:

[RD01] Boek Exceptioneel! Speciale Trucks door Rob Dragt (5x)

[TB01] Boek Transport encyclopedie voor kinderen (5x)

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijs ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Transportboek onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *