Een alternatief Truckstar Festival in West-Friesland

Volvo FH 4th gen
Afgelopen weekend zou eigenlijk het Truckstar Festival op het TT circuit in Assen moeten zijn. Maar ja, corona… Met de mooiste truckverkiezing bij Broshuis in Assen vond in ieder geval één onderdeel doorgang, maar er zaten wel veel chauffeurs met een al ver van te voren aangevraagd vrij weekend thuis. Her en der door het land ontstonden op die manier spontane ‘festivals’ van vriendengroepen die eigenlijk in Assen samen dronken hadden willen worden. Zo was er ook een groep vrienden die normaal samen naar het festival gaat, maar nu een alternatief rondje door West-Friesland gingen rijden. Toevallig kwamen we dit gezelschap tegen toen we van de ene fotolocatie bij de oldtimerrit naar de andere gingen. Het zijn niet de beste foto’s ooit, maar met zo weinig evenementen moet je pakken wat je hebt toch? Met dank aan Vincent Smit voor de research!
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Boogaard bv.
Scania R400Scania R400 ~ Scholtens Bouw.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Erik Sjerps.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Rietvink Transport.
Scania S580Scania S580 ~ Richard Besseling.
Iveco S-WayIveco S-Way ~ N. Oud & Zonen.
Scania R650Scania R650 ~ Van der Bel.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Pas Transport.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ VSDV.
MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen ~ Langedijk.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *