De Mercedes-Benz LPS1926 van Holwerda in beeld

Bij het artikel over hoe we met 15 Friese oldtimertrucks door West-Friesland reden had ik het al beloofd: over elk van die 15 trucks komt een eigen artikel. In dit deel de Mercedes-Benz LPS1926 van Holwerda. De truck is in 1974 gebouwd en gekoppeld aan een Van Hool oplegger uit 1988.
Mercedes-Benz LPVan Hool opleggerMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPVan Hool opleggerMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LP

Wat foto’s die ik bij eerdere gelegenheden van deze truck heb gemaakt:
Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LPMercedes-Benz LP

De Van Hool oplegger heeft een heel eigen verhaal. Dat lees je binnenkort!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *