Over de hekken loeren bij KAMAZ Polska


Soms heb je geluk en val je met de neus in de boter. Zo reed ik op 25 september 2021 nietsvermoedend Krakow in, zie ik daar ineens KAMAZ Polska, de importeur en dealer van Kamaz en de GAZ GAZelle voor Polen! Honderd meter verder was er een afslag, dus gemakkelijk bij te komen ook nog. Helaas was het al aan het eind van de zaterdagmiddag, dus het bleef noodgedwongen bij vanaf de openbare weg foto’s over het hek heen maken. Volgende keer in Krakow maar eens een afspraak maken!
Kamaz  meerdereKamaz  KamaxorKamaz  onbekend/overigUAZ PatriotKamaz  onbekend/overigKamaz  onbekend/overigUAZ PatriotKamaz  KamaxorKamaz  meerdereGAZ Gazelle NextGAZ Gazelle NextGAZ Gazelle NextGAZ Gazelle NextGAZ GazelleGAZ GazelleGAZ Gazelle NextGAZ Gazelle Next

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *