Red Bull World of Racing in Technik Museum Sinsheim

Sinds september 2019 is er een derde hal geopend bij Technik Museum Sinsheim, speciaal voor tijdelijke tentoonstellingen. Het eerste thema was Alfa Romeo, van 26 maart 2021 tot en met 22 januari 2022 staat de 3.000 vierkante meter grote hal geheel in het teken van “Red Bull World of Racing”. Niet alleen interessant voor de Verstappen-fans, er is meer leuks te zien dan Formule 1 alleen. Helaas proberen ze nieuwe bordjes uit bij de expositiestukken. Geen teksten meer maar filmpjes. Kun je precies niks mee! Heb ik me in het museum al over op staan winden, ga ik nu bij het maken van de blog niet nog een keer doen. Dit keer gewoon zonder onderschriften. Klachten mogen naar de hippe marketeer de dit matige idee uit zijn knotje heeft getrokken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *