Een tijdreis met de FBW van Eberle

FBW onbekend/overigFBW onbekend/overigFBW onbekend/overig
April 2011 nam Harm Adams me mee naar Eberle in Buchs, op de grens van Zwitserland en Liechtenstein. Daar fotografeerde ik destijds een FBW die buiten stond, zie de foto’s hier boven. Ruim tien jaar later, op 19 september 2021, was ik weer in het stadje. De FBW stond nog op exact dezelfde plek! Het valt me overigens nog mee hoe veel hij achteruit is gegaan, al lijkt het verdwijnen van de raampjes uit de achterkant van de cabine me niet bevorderlijk voor het interieur. Zou hij er in 2031 nog steeds staan?
FBW onbekend/overigFBW onbekend/overigFBW onbekend/overigFBW onbekend/overigFBW onbekend/overigFBW onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *