Weinig geMOC bij grootste LEGO-tentoonstelling van Slowakije


Dinsdag 21 september 2021 bracht ik de hele dag door in Bratislava, de hoofdstad van Slowakije. ’s Ochtends zag ik een aankondiging voor een Lego tentoonstelling langs de weg staan. Na wat googlen kwam ik er achter dat september 2021 in winkelcentrum Bory de grootste Lego-tentoonstelling van Slowakije was. Omdat ik aan het eind van de middag wat tijd en energie over had ben ik naar dat winkelcentrum gereden. Aangekomen viel het wat tegen. Het waren vooral (meer dan 4.000, dat dan weer wel) Lego-setjes die keurig uit het boekje gebouwd waren. Ik had toch op meer MOC (My Own Creation) modellen gehoopt! Maar ach, ik was er, ik had mijn camera mee, dus ik heb maar wat foto’s gemaakt voor deze blog.


Als troost bij een winkel in dezelfde mall dit setje maar gekocht. Ik dacht dat de lagere prijs was in verband met de tentoonstelling, maar die was alleen voor leden, wat ik dus niet ben. Zwaar leven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *