(Het materieel van) Circus Berlin in Dornbirn


Circussen konden lange tijd niet optreden. Daarom heeft Circus Berlin lang in Dornbirn gebivakkeerd. Het eerste optreden toen men weer los mocht was ook in deze Oostenrijkse stad. Op 18 september 2021, dag 2 van mijn vakantie, bracht ik de nacht in die stad door. Toen ik de borden van ‘het circus is in de stad’ zag kon ik natuurlijk niet anders dan een wandeling maken om ze te zoeken. Helaas maar drie trucks, niet in het beste licht ook, maar de mevrouw van het circus waar ik mee praatte was zo vriendelijk dat ik ze een eigen blogpost beloofde. Ik ben een man van mijn woord, dus hierbij!
Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP4Onbekend aanhangwagenOnbekend aanhangwagenSpier opleggerOnbekend aanhangwagenOnbekend aanhangwagenOnbekend aanhangwagenOnbekend aanhangwagenSommer opleggerSpier opleggerOnbekend aanhangwagen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *