Iveco 95-17: een brandweerwagen die maar geen camper wil worden

Op 19 september 2021 kwam ik deze Iveco 95-17 Turbo uit 1992 in Buchs (grens Zwitserland en Liechtenstein) tegen, die volgens de opschriften bij Regiowehr Suhrental gediend zou moeten hebben. Een korte google-actie leerde dat in juni 2019 door een Nederlander is gekocht, die er een expeditiecamper van wilde bouwen. Dat is er blijkbaar niet van geworden, want na de aankondiging van de koop is de facebookpagina van de auto helaas niet meer bijgewerkt. In juni 2021 werd hij aangeboden op een Zwitserse veilingsite voor expeditievoertuigen, nog steeds met brandweerinterieur, maar via die site is hij niet verkocht. Iveco club-van-vierIveco club-van-vierIveco club-van-vierIveco club-van-vier

Verder lezen? Meer brandweerwagens vind je hier, meer Iveco hier, meer expeditievoertuigen hier en meer truckfoto’s uit de Alpen hier op de blog.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *