AEC Routemaster van binnen bekeken

AEC Routemaster
Miljoenen Britten en toeristen hebben de vloot van rode AEC Routemaster dubbeldekkers van binnen kunnen bekijken. Ik hoor niet bij die groep van miljoenen… Toen ik foto’s moest maken voor de veiling van het oldtimermuseum in Oostvoorne maakte ik dus van de gelegenheid gebruik deze van binnen uitgebreid vast te leggen. De bus uit 1961 is uitgerust met een zescilinder AEC motor die 220 pk levert.
AEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC RoutemasterAEC Routemaster

Meer dubbeldekker artikelen kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *