Per ongeluk naar de Nürburgring Classic 2022

Vorige week waren de kwalificaties voor de 24-uursrace van de Nürburgring, by far het grootste evenement op en om de Nordschleife. Volgende week zijn de races zelf. Dus ik dacht dat het gisteren, 21 mei 2022, wel rustig zou zijn rond het circuit. Een mooie gelegenheid om met mijn privé-chauffeur en omkesizzer Matthijs Visscher die kant op om boodschappen te doen voor Verdeelstation Koarnjum. (Wat zijn de Aldi en Lidl hier ontzettend veel goedkoper dan thuis!) Nadat we dat gedaan hadden, was het tijd om naar de Boulevard. Maar daar was het erg druk en moest er zowaar betaald worden om te parkeren, wat alles behalve gebruikelijk is. Bleek het evenement Nürburgring Classic dit weekend te zijn! De verklaarde meteen het constante gehuil van Formule 1 motoren uit vervlogen tijden op de achtergrond… We vielen dus onverwacht met de neus in de boter. Hier onder een paar (205 om precies te zijn) plaatjes, op plekken waarik daar zin in het zowaar met bijschrift. Zomaar gratis er extra bij!


Jackpot!


Een Ellenator! In het verleden al eens een artikel over getikt.

Doordat ik zo onder de indruk was van de Ellenator zag ik de Aston Martin Valkyrie die er achter reed over het hoofd. Max Verstappen kreeg deze gratis, andere Nederlanders moeten een miljoentje of drie neertellen als ze er ook een willen. Gelukkig kwam hij nog een keer voorbij, dus hij krijgt alsnog een eigen artikeltje.


Helaas deze schoonheid niet fatsoenlijk op de foto kunnen krijgen.


Volgende keer gaan we weer in de Ford Fiesta van Matthijs, nu maar andere feestjes op de foto gezet.


Kunst.


Verplichte foto.


Geweldig deze aftandse Panda! En een lol dat de vijf inzittenden hadden… Krijgt een eigen artikel!

Porsche Caddy, ook een eigen artikel waard.


Perfecte timing, toen we bij de ingang van de Nordschleife waren ging die net weer open.


Geweldig deze Hanomag!!! Uiteraard: eigen artikel.


Als je een dame op de achtergrond wat zuur ziet kijken: die dacht dat ik haar groene BMW op de achtergrond op de foto kwam zetten. Vind de Ford Sierra toch een flink stuk leuker…


Op Brünnchen wordt al flink gekampeerd tbv de 24h race.


Geen paniek, heb er nog meer fotos van, krijgt een eigen artikel.

Geen paniek, heb er nog meer fotos van, krijgt een eigen artikel.

Nog meer Nürburgring zien? Dat kan door hier te klikken, tikken of wrikken, afhankelijk van op wat voor apparaat je dit artikel hebt bekeken.

One Response

  1. Lucas Ensing 22 mei 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *