De twaalfde ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.

Den Oudsten AllianceDeze Den Oudsten Alliance wordt nu door een Limburgse aspergeteler gebruikt om seizoensarbeiders te vervoeren en reclame te maken voor zijn winkeltje, voorheen was hij overduidelijk van HTM.

Volvo FH 3rd genDe Volvo FH 3rd gen van Rinus van Beers met kenteken BV-ZN-73 is geëxporteerd naar..?
Volvo FH 3rd gen

Scania T420Scania T420Scania T420Deze Scania T420 is door Kleyn voor Loosman uit Duitsland gehaald en van kenteken 40-BPS-6 voorzien. Blijkbaar is hij met de overname van Loosman door NBC meegegaan, want ik spotte hem in Leek.
Scania T420

Volvo FH 4th genDe Volvo FH 4th gen met kenteken 34-BJD-8 van Jan Bakker staat nog in de kleuren van vorige eigenaar Harry de Jong.

Scania R520 (new)De Scania R520 (new) met kenteken 00-BPL-5 begon zijn leven bij Lourens Wateler, tegenwoordig staat er Posthumus in de lichtbak.
Scania R520 (new)

Volvo FM 2nd genDe Volvo FM 2nd gen van Spoelstra & Nijboer uit Surhuisterveen begon zijn leven bij Gemeente Achtkarspelen.

Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen
De Volvo FM met kenteken BV-ZS-81 is nieuw aangeschaft door Jelle Bijlsma, anno 2022 mag hij voor Poelman Grootegast werken. Met dank aan Paul Bennink voor de tip en foto.


De Volvo FMX 2nd gen van H. de Vries uit Midlum had zijn eerste leven in Noorwegen. Met dank aan Harm Adams voor de tip!
Volvo FMX 2nd gen


De Iveco Stralis met kenteken 00-BGF-9 begon zijn leven bij Spaansen, anno 2022 is hij van Rinsma. Robert Gerritsma maakte de beide foto’s zelf en stuurde de tip in.

Nog wat bonusmateriaal van mijn kant:
Iveco StralisIveco StralisIveco Stralis

Mike van Stein spotte begin juli 2022 twee oude Nederlandse trucks in het oosten van Europa.

Scania G450W.P de Koning is door G. Vlastuin overgenomen, de Scania G450 met kenteken 16-BFR-9 is mee gegaan. Tip William Hamstra, foto meest recente uitvoering Pier van Solkema.
Scania G450


Ex CargoBoss, nu in Polen, foto Mike van Stein.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 584 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *