De oogst van 18 juli 2022


Toen we op 18 juli 2022 bij Van Vliet waren om de VW Constellation van binnen te bekijken, hebben we natuurlijk ook een rondje over het terrein gedaan. Bovendien konden we een paar pronkstukken uit de voorraad in hun natuurlijke habitat fotograferen. Aangevuld met een bliksembezoek aan de Maasvlakte, wat verdwaalde foto’s van 14 juli en beelden van een bouwproject zorgt dat voor een bomvolle oogstblog. Enjoy!
Sherp NSherp NSherp NSherp N.
MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.
Iveco TrakkerIveco Trakker.DAF 45DAF 45.
MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Iveco S-WayIveco S-Way.Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2.MAN TGS 3rd generationMAN TGS 3rd generationMAN TGS 3rd generation.Iveco TrakkerIveco Trakker.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Mercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz Zetros.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Iveco TrakkerIveco Trakker.Astra HD9Astra HD9.Renault K-serieRenault K-serie.Librelato opleggerLibrelato oplegger.Mitra opleggerMitra opleggerMitra oplegger.MAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd gen.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.MAN TGM 3rd genMAN TGM 3rd gen.MAN TGS 3rd generationMAN TGS 3rd generation.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen.Dieci F 7000Dieci F 7000Dieci F 7000.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.MAN TGM 3rd genMAN TGM 3rd gen.MAN TGS 3rd generationMAN TGS 3rd generation.Volvo FMX 2nd genVolvo FMX 2nd gen.MAN CLAMAN CLA.Iveco TrakkerIveco Trakker.MAN TGM 3rd genMAN TGM 3rd gen.Toyota HiAceToyota HiAce.Toyota HiLuxToyota HiLux.Fiat FullbackFiat Fullback.MAN TGS 3rd generationMAN TGS 3rd generation.Iveco S-WayIveco S-Way.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Iveco TrakkerIveco Trakker.Volvo FE 2nd genVolvo FE 2nd genVolvo FE 2nd gen.Volvo FL 2nd genVolvo FL 2nd gen.Mercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz Zetros.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Toyota HiLuxToyota HiLux.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.Toyota HiAceToyota HiAce.Iveco DailyIveco Daily.Iveco DailyIveco Daily.Toyota DynaToyota Dyna.MAN TGX 3rd generationMAN TGX 3rd generationMAN TGX 3rd generation.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.MAN TGS 3rd generationMAN TGS 3rd generation.Iveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco Trakker.Iveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco Trakker.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen. Alle foto’s hier boven zijn bij Van Vliet in Nieuwerkerk aan den IJssel gemaakt.
Nissan CabstarNissan Cabstar.
Scania T164Scania T164 ~ Ronald Kenters.
Pacton opleggerPacton oplegger ~ Ronald Kenters.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Van der Werff.
Scania onbekend/overigScania NGS ~ Ponne.
DAF LF55DAF LF55 met dromedary box.
Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ GMI-TUR.
MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Reinier Looij.
MAN TGX 3rd generationMAN TGX 3rd generation ~ NicoTrans.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Image Transport.
Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ P. van Wees.
Scania R410 (new)Scania R410 (new) ~ Lauwen.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.
Terberg terminaltrekkerTerberg terminaltrekker ~ Peinemann.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Nouwens.
Scania R410Scania R410 ~ Bouwman Logistics.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Htrans.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Koolwijk.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Verbruggen.
DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ ROC.
Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5 ~ Van Wijk.
Scania R520Scania R520 ~ J. Kapitein.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ TZN.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Verspui.
MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ Post-Kogeko.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ ERA Transport.
DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ De Pee.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Nick Trans Top 2000.
Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Benzinger.
Scania R520Scania R520 ~ Kortenoever.
Scania 500SScania 500S.

Doosan DX255LC.


Fendt 930 Vario ~ Oskam.


Komatsu PC290LC ~ JdB.

Koploper ~ NS.
Toyota TundraToyota Tundra.
Renault KangooRenault Kangoo ~ JdB.
Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ G. de Bruyn.
MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ G. de Bruyn.
Scania G450Scania G450 ~ G. de Bruyn.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *