De Roelofsen Parados Sport: 164 plus 2 paarden

Roelofsen Parados Sport
Net als de STX Master Horsebox bouwt ook Roelofsen een paardentransporter onder eigen merknaam op basis van de Renault Master. Dit onder de naam Roelofsen Parados Sport. In het geval van het truckje uit dit artikel is die uitgerust met een 164 pk motor. Roelofsen zelf over dit voertuig op haar site:
Roelofsen Parados Sport
“De Parados is een 2 paardsvrachtwagen voor het vervoeren van uw paarden, ontwikkeld door Roelofsen Raalte. Het bijzondere van deze paardenwagen is dat u deze mag rijden met een B-rijbewijs. Het is een zeer comfortabele en veilige manier van uw paarden vervoeren. Onze Parados voldoet uiteraard aan de EU Type goedkeuring 2007/46/EC.
Roelofsen Parados Sport
Daarnaast is de Parados is uitermate geschikt in combinatie met een paardentrailer te gebruiken. Op deze manier kunt u tot 2500 kg extra vervoeren. Zo vervoert u met een BE-rijbewijs twee paarden extra!
Roelofsen Parados Sport
Uw paarden reizen in de Parados opvallend stil, nagenoeg zonder motor- en omgevingsgeluid. Het materiaalgebruik en de afwerking staan garant voor een lange levensduur en bovendien is de auto zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud.
Roelofsen Parados Sport
Uniek in dit segment van tweepaardsauto’s is dat onze Paradossen inwendig 15 cm hoger zijn. Optioneel kan de Parados voorzien worden van vele comfort verhogende items en is een inrichting als hengstenauto ook mogelijk.
Roelofsen Parados Sport
Met de herkenbare uitstraling, doordachte veelzijdigheid, optimale veiligheid en sportieve uiterlijk is de Parados een paardenwagen waar u goed mee voor de dag kunt komen.”

Roelofsen Parados SportRoelofsen Parados SportRoelofsen Parados SportRoelofsen Parados SportRoelofsen Parados Sport

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *