Vatrogasci Marina: onverwachte brandweer-ontmoeting

Op de een of andere manier stond 28 november 2022 voor mij in het teken van de brandweer. Meteen in de ochtend kon ik mijn hart al ophalen bij de brandweerkazerne van Biograd na Moru, maar iets verderop langs de Jadranska magistrala, de langste én mooiste weg van Kroatië, in het dorp Marina, kwam ik wederom een aantal prachtige brandweervoertuigen tegen. Niet in of naast een kazerne, maar in de jachthaven. Vraag niet hoe het kan, maar geniet er van!
Onbekend meerdere (diverse merken)Iveco EurocargoSteyr 91Steyr 91Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Steyr 91Steyr 91Steyr 91Steyr 91Steyr 91TAM 190T15Steyr 91Iveco EurocargoIveco Eurocargo

Meer bijzondere brandweervoertuigen kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *