Renault boorneusje gespot

Weinig trucks zijn schattiger dan de Renault trucks met club van vier cabine en het kleine neusje er voor. Onderweg naar het eerste bivak van de Morocco Desert Challenge 2023 zagen we een prachtig exemplaar, maar helaas, geen tijd om te stoppen. Sip. Het geluk wil dat we de volgende dag moesten tanken. Laat dat nu bij het tankstation geweest zijn waar deze truck stond! Ik kan de omeletten bij dit tankstation aanraden, natuurlijk met een Hawaii Tropical on the side. Als je op een toilet wilt poepen kun je echter beter doorrijden. Ik dwaal af… Tijd voor foto’s!
Renault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedoRenault C-serie torpedo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *