Jammer genoeg niet bij ons te koop: Peugeot Landtrek

Peugeot Landtrek
In het artikel over de Peugeot Pick Up stipte ik de Peugeot Landtrek al aan. April 2023 kon ik in Agadir (Marokko) eindelijk eens zelf rustig een rondje om een exemplaar heen lopen. Ik vind het een erg leuk model! Hij is gebaseerd op de Changan Kaicheng F70, maar dat mag de pret niet drukken. Hij is niet gerebadged, het frontje is helemaal Peugeot en ook voor het interieur is flink terug gegrepen op de Franse magazijnen.
Peugeot Landtrek
Nu Peugeot een zuster bedrijf is van Fiat, komt dat merk ook met een variant hier op: de FIAT Titano. Zou Opel nog volgen met een Campo reïncarnatie? Of Citroën voor het eerst in een jaar op honderdweer een fatsoenlijke pick up? De tijd zal het leren.
Peugeot Landtrek
De Landtrek is in 2020 geïntroduceerd. Hij word op meerdere locaties gebouwd, het exemplaar van de foto’s zal waarschijnlijk in Tunis (Tunesië) bij STAFIM van de band gerold zijn.
Peugeot Landtrek
De Peugeot Landtrek is zowel als 4×4 als met achterwielaandrijving leverbaar. Er is keuze uit een Kunming Yunnei D20TCIE 1.9 dieselmotor en een Shenyang Mitsubishi 4K22D4T 2.4 liter benzinemotor.
Peugeot Landtrek

One Response

  1. Lucas Ensing 19 juni 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *