Geschiedenisles met Gert vd Brink en Michel Kramer – Erwin Visser

Erwin Visser: “Ik kreeg een herinnering over 26-11-11 dus alweer 12 jaar geleden. Die week kreeg ik een berichtje van Gert vd Brink dat zijn toenmalige Scania bij Anton Timmerman weer opgebouwd ging worden. Hij was al klaar maar het was de eerste in die serie die na de doorstart toen weer volledig zwart was en wat aangepast was. Ondertussen rijden er bij Timmerman alweer een poosje nieuwe type Scania, s rond en is Gert alweer een poos eigenrijder en is ook alweer aan zijn 2e eigen auto begonnen. De verassing die dag was wel dat Michel Kramer zijn toen nieuwe xXx kwam wassen en de tijd gaf om uitleg te geven en om foto’s te laten maken. Dus gewoon een leuke zaterdag. Maar wat kan er veel veranderen.
Wagenpark compleet veranderd. Gert 2 auto’s verder xXx is alweer een poos weg en wit ondertussen. Michel Kramer heeft 1 van de mooiste Lzv Container Combi’s op de weg. Die heb ik zelf dan helaas nog niet op de foto..”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *