Regen, chaos en genieten: Truckfestival Burdaard 2024

Vandaag, 15 juni 2024, was het weer tijd voor misschien wel mijn favoriete truckfestival: dat van Burdaard! Het was zowaar nog natter dan de afgelaste editie van 2019, maar Auke Spijksma en zijn crew waren goed voorbereid dit keer, dus er waren de nodige maatregelen genomen, zo hoorden we ook via Truckradio Burdaard. Helaas was het ook bij het foto’s maken dus behoorlijk nat, niet alle beelden zijn gelukt. Maar uit de 1.250 foto’s die ik heb gemaakt heb ik nog een paar toonbare kunnen vissen die je hier onder kunt vinden. De dag begon ik buiten Blije, ons vaste fotoplekje. Waarbij de groep ‘ons’ helaas wel steeds kleiner wordt door slechte gezondheid en overlijden van collega truckfotografen, maar het was gezellig bij Wietze en Tineke in de Saab. Aangekomen op het festivalterrein had ik denk ik de leukste schuilplaats van iedereen, ik mocht bij Jos in de Ford F-Max zitten, kon ik die meteen ook eens uitgebreid van binnen bewonderen. Gewoon een puike truck! Verder nog meerdere oude en nieuwe bekenden gezien en gesproken, erg leuk allemaal! Ondanks de regen had ik een geweldige dag. Auke, crew, deelnemers en bezoekers, bedankt voor een heerlijke dag en tot in 2026!


Door naar Ginnum.In het dorp zelf.


Mooie stickers van Willy Boonstra gekregen, één zit nu op mijn papiercontainer, twee in het verdeelstation, voor de liefhebbers.Bij de Ford F-MAX mocht ik dus ook even binnen kijken, mooi hoor!Door problemen bij het uploaden staan de foto’s niet allemaal in de goede volgorde, excuses daarvoor.

One Response

  1. Lucas Ensing 16 juni 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *